Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Jalkahoidot

Jalkahoidot kaikenlaisille jaloille

Henkilökohtaista hoitoa. Ammattitaidolla.

Perusjalkahoito

77 €

Kinttupisteen perusjalkahoito sisältää jalkojen kunnon tutkimisen, jalkojen kylvetyksen, pienten kovettumien ja hyperkeratoosin poiston, kynsien lyhentämisen ja siistimisen, jalkaterien hieronnan ihotyypille sopivalla voiteella sekä omatoimisen hoidon ohjauksen.

Kesto noin 50 min.

Yksilöllinen jalkahoito

107 €

Jalkahoito sisältää perusjalkahoidon tutkimuksineen, jota täydennetään asiakkaan toiveiden ja jalkojen kunnon mukaisilla lisätoimilla.

Valitse yksilöllinen jalkahoito, jos jaloissa on kipeitä känsiä, laajoja kovettumia tai halkeamia, suurin osa kynsistä on paksuuntunut tai jalat vaativat lisätutkimusta tai muita toimenpiteitä.

Jalkojen osahoito

alk. 52 €

Esimerkiksi yhden känsän poisto tai sisään kasvaneen kynnen akuuttihoito.

Syylän hoito

alk. 76 €

Syylä on viruksen aiheuttama ihomuutos. Syylä tarttuu usein esimerkiksi voimistelusalin lattialta tai kosteista tiloista.

Jalkapohjassa syylä yleensä ulottuu syvälle ihoon, aiheuttaen kipua. Syylän hoitona käytetään eri tapoja, mutta kaikissa hoitomuodoissa on tarkoituksena syyläkudoksen kuivattaminen.

Käytämme hoidossa joko happoseos-käsitelyä tai elektrokoagulaatio-laitetta, jolla poltetaan syyläkudosta.

Hoito toistetaan parin viikon välein, hoitokerrat riippuvat syylän / syylien koosta ja siitä, kuinka kauan syylä /syylät ovat olleet jalassa.

Kintut Köykäsiks -jalkahoito

107 €

Kintut Köykäsiks-jalkahoito sisältää kylvetyksen, jalkaterien ja säärien kuorinnan, Kinttupisteen perusjalkahoidon, naamion ja hieronnan korkealuokkaisilla tuotteilla. Valitse tämä hemmottelujalkahoito, jos haluat palkita jalkojasi mahtavalla hyvinvoinnilla.

Silikoniortoosi

139 €

Silikon-massasta muotoillaan yksilöllinen tuki/erottelija korjaamaan varpaiden virheasentoja ja siten poistamaan joko kipua tai estämään ihomuutosten syntyä. Ortoosi on pitkäikäinen ja pestävä. 

Ortoosihoito sisältää suunnittelun ja yhden moniharjanteisen ortoosin valmistuksen.

Kenkien otsonointi ja tehodesinfiointi

6,50 € / pari

Kenkien, sukkien tai irtopohjallisten desinfiointi otsonaattorilla. Menetelmä tappaa sienet ja bakteerit, jotka aiheuttavat pahaa hajua. Ortoosit ja jalkineet säilyvät raikkaina ja hajuttomina pitkään edistäen näin jalkojen hyvinvointia.

Kaikkien kenkien desinfiointi on tärkeää sieni-infektion hoidossa. Otsonointi on helppo ja turvallinen tapa desinfioida tuotteita.

Hoitosukkien mittauspalvelu kotikäyntinä

84€

Jokin näistä palveluista jalkojesi parhaaksi?

Kurkkaa verkkokauppaan!