Jalkahoidot kaikenlaisille jaloille

Henkilökohtaista hoitoa. Ammattitaidolla.

Perusjalkahoito

67 €

Kinttupisteen perusjalkahoito sisältää jalkojen kunnon tutkimisen, jalkojen kylvetyksen, pienten kovettumien ja hyperkeratoosin poiston, kynsien lyhentämisen ja siistimisen, jalkaterien hieronnan ihotyypille sopivalla voiteella sekä omatoimisen hoidon ohjauksen.

Kesto noin 50 min.

Yksilöllinen jalkahoito

93 €

Jalkahoito sisältää perusjalkahoidon tutkimuksineen, jota täydennetään asiakkaan toiveiden ja jalkojen kunnon mukaisilla lisätoimilla.

Valitse yksilöllinen jalkahoito, jos jaloissa on kipeitä känsiä, laajoja kovettumia tai halkeamia, suurin osa kynsistä on paksuuntunut tai jalat vaativat lisätutkimusta tai muita toimenpiteitä.

Jalkojen osahoito

alk. 44 €

Esimerkiksi yhden känsän poisto tai sisään kasvaneen kynnen akuuttihoito.

Syylän hoito

alk. 67 €

Syylä on viruksen aiheuttama ihomuutos. Syylä tarttuu usein esimerkiksi voimistelusalin lattialta tai kosteista tiloista.

Jalkapohjassa syylä yleensä ulottuu syvälle ihoon, aiheuttaen kipua. Syylän hoitona käytetään eri tapoja, mutta kaikissa hoitomuodoissa on tarkoituksena syyläkudoksen kuivattaminen.

Käytämme hoidossa joko happoseos-käsitelyä tai elektrokoagulaatio-laitetta, jolla poltetaan syyläkudosta.

Hoito toistetaan parin viikon välein, hoitokerrat riippuvat syylän / syylien koosta ja siitä, kuinka kauan syylä /syylät ovat olleet jalassa.

Jalkaterapeutin tutkimus

72 €

Tutkimus sisältää asiakkaan haastattelun, jalkaterän nivelten liikkuvuuksien testaamisen, kävelyanalyysin ja jalkojen virheasentojen / kuormituksen arvioinnin sekä pohjallistarpeen arvioinnin. 

Asiakkaan resurssien mukaan laaditaan hoito/terapiasuunnitelma. Tutkimuksen tavoitteena on toiminta- ja liikkumiskyvyn ylläpito ja alaraajaongelmien hoito.

Gamarde -luomujalkahoito

78 €

Gamarde- luomujalkahoito sisältää jalkaterien kuorinnan, perusjalkahoidon ja jalkaterien hieronnan Gamarden tuotteilla. Valitse luomujalkahoito, jos haluat jaloillesi hieman hemmottelua ja raikkautta.

Hikijalkojen hoito

68 €

Hoito ehkäisee jalkojen liiallisen hikoilemisen estämättä ihon normaalia hengitystä. Vaikuttaa jo yhden hoidon jälkeen pitkään. Ihotyypistä riippuen pitää jalkahien poissa viikkokausia.

Hoidossa käytettävien tehoaineiden lisäksi hoitopaketti sisältää Karkelon kiristämättömät hyvänolonsukat ja kenkien desinfioinnin otsonaattorilla.

Hoidon lisäksi voi kotona käyttää Allpresan vaahtovoidetta hikoileville jaloille ja/tai jalkadeodoranttia, jotta yhteisvaikutus olisi mahdollisimman tehokas.

Virkistävä jalkojen tehokylpy

30 €

Tehokylpy sisältää jalkojen kylvetyksen ja kevyen hieronnan magnesium-pitoisilla tuotteilla. Kylpy toimii hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttaa lihaksia palautumaan ja puhdistavat kehoa sekä poistavat raskasmetalleja.

Magnesiumvoide virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien ja matkustamisen jälkeen. Tuotteiden rauhoittava vaikutus auttaa nukkumaan yöt hyvin.

Erinomainen työpäivän jälkeen. Kesto noin 30 min.

Silikoniortoosi

120 €

Silikon-massasta muotoillaan yksilöllinen tuki/erottelija korjaamaan varpaiden virheasentoja ja siten poistamaan joko kipua tai estämään ihomuutosten syntyä. Ortoosi on pitkäikäinen ja pestävä. 

Ortoosihoito sisältää yhden moniharjanteisen ortoosin valmistuksen.

Kenkien desinfiointi

6 € / pari

Kenkien, sukkien tai irtopohjallisten desinfiointi otsonaattorilla. Menetelmä tappaa bakteerit ja sienet, jotka aiheuttavat pahaa hajua. Ortoosit ja jalkineet säilyvät raikkaina ja hajuttomina pitkään edistäen näin jalkojen hyvinvointia.

Kaikkien kenkien desinfiointi on tärkeää sieni-infektion hoidossa.

Hoitosukkien mittauspalvelu kotikäyntinä

68 €

Jokin näistä palveluista jalkojesi parhaaksi?

Kurkkaa verkkokauppaan!