Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla
Jalkasienen tehohoitopaketti

Jalkasienen tehohoitopaketti

89,20 

Jalkasieni eli jalkasilsa on rihmasienen aiheuttama ja erittäin tavallinen jalkaongelma. Jalkasilsan tavallisin ilmenemismuoto on ihon hilseily, hautumat ja halkeamat. Jalat voivat myös kuumottaa ja punoittaa. Lievät tartunnat voi hoitaa paikallisilla voiteilla ja nesteillä. Hoitojakso on kuitenkin useita kuukausia ja säännöllinen hoito takaa parhaan tuloksen. Paketin tuotteet tukevat toisiaan;

Allpresan 7 vaahtovoide tuhoaa sienirihmastoa ja hoitaa kuivaa ihoa kosteuttamalla sitä. Vaahtovoide sisältää Clotrimatzol sienilääkettä ja 10 % ureaa ja muita hoitavia aineita.

Antiseptinen jalkakylpy puhdistaa jalat tehokkaasti ja  vähentää sienien ja bakteerien kasvua. Kylpysuolan liuetessa veteen muodostuu vetyperoksidin ja natriumkarbonaatin seos sekä samalla vapautuu aktiivista happea. Myös kengät pitää desinfioida, jotta sieni ei tartu uudelleen jalkoihin.

Plamisept -desinfiointiliuos vaikuttaa hiiva, home- ja rihmasieneen. Tehoaa myös gram-negatiivisiin ja -positiivisiin bakteereihin.

Hoito-ohje:

Käytä vaahtovoidetta päivittäin, jalkakylpysuolaa aluksi useammin 2-3 krt / vk ja sitten säännöllisesti 2-3 krt / kk, desinfioi kengät alussa ja hoidon aikana n 2-3 kk välein.

Ammattitaidolla valitut tuotteet jalkojesi parhaaksi. Paketin ostaessasi saat mikrokuituisen pyyheliinan (koko 47x73cm) ilmaiseksi.

Tuote 4
Laadukas mikrokuitupyyheliina rullalla hamppunarulla sidottuna
Mikrokuitupyyhe, tumman sininen, 47 cm x 73 cm
0,00 

Varastossa

Tämän tuotteen osastot
Tuotetunnus (SKU): PKT-SIENITEH Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.