Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Allpresan

Allpresan vaahtovoiteiden patentoitu koostumus ei tuki ihohuokosia, vaan sen kaksinkertainen verkko sitoo kosteutta sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Allpresanin sisältämä urea on elimistön aminohappojen palamisprosessissa tuottama ainesosa, joka on tärkein osa elimistömme kosteuden tasapainottaja.
Allpresan jalkahoitotuotteet eivät sisällä vettä kuten perusvoiteet ja normaalit kosteusvoiteet. Sen sijaan vaahtovoiteet sisältävät steariinihappoa ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Päivittäisessä käytössä Allpresan on edullinen jalkojenhoitotuote.

Allpresan – diabeetikoille
Kaikkia Allpresan -sarjan tuotteita voi käyttää diabeetikoille, mutta Diabetic -sarjassa on lisäksi erityisesti diabeetikkoja hyödyttäviä ainesosia, kuten Madecassosidea, Pentavitinia ja mikrohopeaa.

Madecassoside on tiikeriruohosta (Cetella asiatica) saatu johdannainen, joka vähentää tulehdusta, stimuloi kollageenin muodostumista ja rajoittaa ihoa vaurioittavien entsyymien toimintaa. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että se edistää myös ihon paranemista. Joidenkin tutkimusten mukaan madecassosidesta voi olla hyötyä myös psoriaatikoille – todennäköisesti sen tulehdusta vähentävien ominaisuuksien takia.

Mikrohopean vaikuttavat partikkelit ovat hopeaioneja, jotka inaktivoivat bakteereja. Näiden ionien muodostuminen on todettu jännitemittareilla tehdyillä tutkimuksilla (määrittämällä jännitteestä riippuva virran kulku). Mikrohopea ei vahingoita ihon normaaliflooraa.

Pentavitin on patentoitu ja huipputehokas kosteuttaja. Sen rakenne on hyvin lähellä ihosta luonnostaan löytyvää hiilihydraattia. Pentavitin on eristetty kasveista saatavasta D-Glukoosista.
Diabetic -tuotteet auttavat pitämään ihon kosteustasapainon, tukevat ihon suojakerrosta ja normaaliflooraa sekä helpottavat kutinaa ja vähentävät kovettumia. Sopivat myös käytettäväksi varpaiden väleissä.

Näytetään tulokset 1–18 / 21