Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Sigvaris

SIGVARIS on maailman johtava lääkinnällisten hoitosukkien ja tukisukkien valmistaja. SIGVARIS -tukisukat parantavat merkittävästi jalkojesi terveyttä. Nämä sukat saavat jalkasi tuntumaan kevyiltä sekä työssä että vapaa-ajalla.

TRAVENO -sukat lisäävät jalkojesi hyvinvointia matkustaessasi. TRAVENO -sukat parantavat jalkojesi verenkiertoa kevyellä puristuksella (15-18mmHg nilkan alueella). TRAVENOn innovatiivinen neulos vähentää tuoksuja ja tekee sukasta miellyttävän käyttää. Saatavilla kuudessa eri koossa ja neljässä värissä.

Miehille ja naisille uusi Microfiber Shades -tukisukka, joissa 15-20mmHg -tuki nilkassa sekä upeat, muodikkaat kuviot ja värit. Näitä saatavilla ainoastaan polvisukkina. Näillä sukilla erotut joukosta varmasti!

SIGVARIS Highlight -sarjan tuotteet antavat jaloillesi energisen tunteen ja jalkasi näyttävät hyvältä. Tuotteet eivät vain näytä hyvältä, vaan takaavat kontrolloidun tehon.

Oikea mitoitus on avain istuvuuteen; jokainen jalka on yksilöllinen. Tarkan kompression hyödyt saadaan vain, kun sukkien oikea koko valitaan yksilöllisen jalkojen mittauksen perusteella. CES -merkki (Controlled Efficacy Stockings) takaa todistetun tehon.

SIGVARIS Highlight -sukissa on 15-20mmHg kompressio nilkan alueella, keventyen ylöspäin mennessä. Miesten sukassa tyylikäs ribbi -kudonta, kolmessa värissä. Naisten sukassa elegantti mesh -kudonta viidessä eri värissä.