Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Yritys

Täyden palvelun jalkahoitola Turussa

Henkilökohtaista hoitoa. Ammattitaidolla.

Jalkahoitola Kinttupiste sijaitsee Humalistonkadulla, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Parkkipaikkoja on hoitolan läheisyydessä kadulla, linja-autopysäkit aivan vieressä. Kinttupisteeseen on helppo tulla, sinne on lähes esteetön kulku ilman hankalia portaita.

Käyntiosoite: Humalistonkatu 18, 20100 Turku

Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011 toiminimellä. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Osakeyhtiöksi yritys muuttui 2017.

Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Hoitosuhteen ylläpitämiseksi tarvitsemme sinun henkilötunnuksen ja yhteystietosi. Tietojasi käsittelee salassapitovelvoitteen sitoma ammattihenkilö. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteen jalkahoidot ovat terveydenhoidollisia jalkahoitoja naisille, miehille ja lapsille.

Hoitolassa on hyvä valikoima jalkojenhoito tuotteita, mm. Allpresan ja Footlogix-vaahtovoidesarja, Laufwunder -erikoisvoiteet,  ihonsuojausta ja varpaiden asentovirheitä korjaavia tuotteita. Jalkapohjan lihaksia aktivoivia Feelmax -ja Skinners paljasjalkajalkineita, ja liikkumista helpottavia Pedagin valmispohjallisia. Valikoimissamme on myös Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia, myös isoille jaloille (49-51). Opastamme ja autamme valitsemaan oikeat tukisukat ja lääkinnälliset hoitosukat ja mahdolliset pukemisen apuvälineet. Valikoimassamme ovat alkuperäiset sveitsiläiset Sigvaris sukat.

Henkilökunta

Jalkahoitaja Sirpa Siekkeli

Olen Sirpa Siekkeli ja koulutukseltani olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut laboratoriohoitaja. Laboratoriohoitajaksi valmistuin 1991 ja jalkojenhoidon ammatti tutkinnon suoritin 2011.

Olen suorittanut tarvittavat koulutukset kaikkiin tekemiini hoitoihin ja päivitän osaamistani aika ajoin. 

Erityisosaamistani on ortoosien valmistus, kynnen oikaisut ja sieni-infektiot. Olen Onyfix- kynnenoikaisumenelmän serfitioitu kouluttaja.

Jalkojenhoitaja Sirpa Heinonen

Olen Sirpa Heinonen ja koulutukseltani olen rekisteröity jalkojenhoitaja. Jalkojenhoitajaksi olen valmistunut 1992 Helsingin neljännestä terveydenhuolto-oppilaitoksesta. 

Kokemusta jalkojenhoidosta minulle on tähän mennessä kertynyt 30 v. Päivitän osaamistani myös aika ajoin.

Asiakaspalvelija Säde Brandt

Olen Säde Brandt, Kinttupisteen asiakaspalvelija. Hoidan  ajanvarauksia ja palvelen myymälän asiakkaita.  Huolehdin myös hoitolan välinehuollosta ja pakkaan verkkokaupan ostokset asiakkaille. Palvelen sinua ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Jalkaterapeuttiopiskelija Anne Vilkki

Olen Anne Vilkki, viimeisen vuoden jalkaterapeuttiopiskelija. Opiskelen Helsingissä Metropolian AMK:n jalkaterapialinjalla. Aikaisemmalta ammatiltani olen personal trainer, mikä täydentää ammattitaitoani jalkaterapeuttina.  Jalkojenhoidon lisäksi erikoisalaani ovat jalkaterän harjoitteet.