Täyden palvelun jalkahoitola Turussa

Henkilökohtaista hoitoa. Ammattitaidolla.

Jalkahoitola Kinttupiste sijaitsee Humalistonkadulla, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Parkkipaikkoja on hoitolan läheisyydessä kadulla, linja-autopysäkit aivan vieressä. Kinttupisteeseen on helppo tulla, sinne on lähes esteetön kulku ilman hankalia portaita. 

Käyntiosoite: Humalistonkatu 18, 20100 Turku

Jalkahoitola Kinttupisteen perustaja Sirpa Siekkeli aloitti toiminnan syksyllä 2011 toiminimellä. Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja yritys on saanut lisää henkilökuntaa. Osakeyhtiöksi yritys muuttui 2017.

Kinttupiste Oy on Aluehallintoviraston (AVI) hyväksymä ja tarkastama yksityinen terveydenhuollon palvelujen antaja. Henkilökuntamme on koulutettuja jalkojenhoidon ammattilaisia. Kinttupisteen jalkahoidot ovat terveydenhoidollisia jalkahoitoja naisille, miehille ja lapsille. Opastamme ja autamme valitsemaan oikeat tukisukat ja lääkinnälliset hoitosukat ja mahdolliset pukemisen apuvälineet. Valikoimassamme ovat alkuperäiset sveitsiläiset Sigvaris sukat. 

Hoitolassa on hyvä valikoima jalkojenhoito tuotteita, mm. Allpresan ja Footlogix-vaahtovoidesarja, Laufwunder -erikoisvoiteet,  ihonsuojausta ja varpaiden asentovirheitä korjaavia tuotteita. Jalkapohjan lihaksia aktivoivia Feelmax -ja Skinners paljasjalkajalkineita, ja liikkumista helpottavia Pedagin valmispohjallisia. Valikoimissamme on myös Karkelon kiristämättömiä hyvänolon sukkia, myös isoille jaloille (49-51).

Henkilökunta

Jalkahoitaja Sirpa Siekkeli Kinttupiste

Jalkahoitaja Sirpa Siekkeli

Olen Sirpa Siekkeli (ent. Roos) ja koulutukseltani olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut laboratoriohoitaja. 

Olen suorittanut tarvittavat koulutukset kaikkiin tekemiini hoitoihin ja päivitän osaamistani aika ajoin. 

Erityisosaamistani on ortoosien valmistus, kynnen oikaisut ja sieni-infektiot. Olen Onyfix- kynnenoikaisumenelmän serfitioitu kouluttaja.

Jalkojenhoitaja Sirpa Heinonen Kinttupiste 26 vuoden kokemuksella

Jalkojenhoitaja Sirpa Heinonen

Olen Sirpa Heinonen ja koulutukseltani olen rekisteröity jalkojenhoitaja. Jalkojenhoitajaksi olen valmistunut 1992 Helsingin neljännestä terveydenhuolto-oppilaitoksesta. 

Kokemusta jalkojenhoidosta minulle on tähän mennessä kertynyt 28v. Päivitän osaamistani myös aika ajoin.

Asiakaspalvelija Säde Brandt

Olen Säde Brandt, Kinttupisteen asiakaspalvelija. Huolehdin hoitolan välinehuollosta ja pakkaan verkkokaupan ostokset asiakkaille. Palvelen sinua ammattitaidolla ja suurella sydämellä.