Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Tukisukat

Tukisukat auttavat verenkiertohäiriöiden ennaltaehkäisyssä sekä hoidossa. Kun istumme tai seisomme suurimman osan päivästä, liikkumattomuus aiheuttaa verenvirtauksen hidastumisen. Verenvirtauksen hidastuminen taas johtaa jalkojen turvotukseen tai tromboosien muodostumiseen.

Tukisukat sopivat kaikille, urheilijoille, raskaana oleville ja kaikille jotka istuvat tai seisovat paljon. Kevyemmän kompression tukisukkia käytetään ennen kaikkea jalkojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen, lievän turvotuksen hallintaan, väsyneiden jalkojen hoitoon sekä matka- / lentosukkana.

Lääkinnällisiä hoitosukkia käytetään esimerkiksi suonikohjujen ennaltaehkäisyssä ja suonikohjuleikkausten jälkeisessä hoidossa, laskimovajaatoiminnan hoidossa ja muissa vastaavissa tilanteissa, joissa kevyemmän tukisukan antama kompressio on liian pieni.

Lääkinnälliset hoitosukat ovat yksilölliset, jalkojen mittojen mukaan valittavat sukat. Mitat otetaan mielellään aamulla, kun alaraajoissa on mahdollisimman vähän turvotusta. Jotta saamme juuri sinulle sopivat sukat, asiantunteva henkilöstömme kivijalkaliikkeessä ottaa mitat ja auttaa sinua sukan valinnassa ja sen pukemisessa.  Oikean kokoiset ja oikein puetut hoito- ja tukisukat – parasta jaloillesi! Lisätietoa SIGVARIS lääkinnällisistä hoitosukista saat tästä linkistä.