Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Maailman johtava hoitosukkien valmistaja – Sigvaris

Myymälässämme mittauspalvelu ilman ajanvarausta. Autamme ja opastamme sukan valinnassa.​

Sveitsiläinen Sigvaris on maailman johtava lääkinnällisten hoitosukkien ja tukisukkien valmistaja. Sigvaris -hoitosukat täyttävät kaikkein korkeimmat laatuvaatimukset niin tuotteiden kuin ympäristösuojelun osalta. Laajasta valikoimastamme löytyy oikea sukka jokaiseen jalkaan, tarvittaessa myös mittatilaustyönä.

Lääkinnällisiä hoitosukkia käytetään esimerkiksi suonikohjujen ennaltaehkäisyssä ja suonikohjuleikkausten jälkeisessä hoidossa, laskimovajaatoiminnan hoidossa ja muissa vastaavissa tilanteissa, joissa kevyemmän tukisukan antama kompressio on liian pieni.

SIGVARIS tarjoaa kattavan valikoiman lääkinnällisiä hoitosukkia

Jotta oikean tuotteen valinta olisi helppoa ja nopeaa, tuoteryhmät Suomessa ovat Essential, Active, Style sekä Specialities.

  • Essential -tuoteryhmään kuuluvat entiset COTTON ja COMFORT
  • Active -tuoteryhmään kuuluu tällä hetkellä vain entinen JAMES
  • Style -tuoteryhmään kuuluu tällä hetkellä vain entinen MAGIC.
  • Specialities -tuoteryhmään kuuluvat Traditional ja Ulcer-X

Sukkia on saatavana:

  • Polvi- ja reisipituisena, sukkahousuina ja äitiyssukkahousuina.
  • Avo- ja umpikärkisinä
Sigvaris Magic
Sigvaris Magic

MAGIC – Style Semitransparent

Tyylikkäin vaihtoehto

MAGIC -sukka vetoaa elegantilla ja hienovaraisen läpikuultavalla materiaalillaan. Tässä tuoteperheessä on kiinnitetty erityistä huomiota esteettisyyteen. tämä näkyy naisellisessa joustavassa resorissa, sukkahousujen ”push up” vaikutuksessa ja ainutlaatuisessa Sensinova-silikonigriptopissa.

Saatavana 11 perusväriä ja 4 kausiväriä

Sigvaris Comfort
Sigvaris Comfort

COMFORT – Essential Comfortable

Parasta käyttömukavuutta

COMFORT -tuoteperheen lääkinnälliset hoitosukat sopivat kaikkiin tilanteisiin. Pehmeän neuloksen ja optimaalisen istuvuuden vuoksi ne ovat erittäin mukavat käyttää. Comfort -sukat ovat ihanteellinen ratkaisu sekä naisille että miehille. Comfort -sukat ovat helppokäyttöiset ja mukautuvat täydellisesti erilaisiin jalan muotoihin. Materiaali on peittävä, mikä kätkee laskimoiden ongelma-alueet.

Saatavana 5 perusväriä

Sigvaris Cotton
Sigvaris Cotton

COTTON – Essential Thermoregulating

Paras valinta vaativalle iholle

COTTON -tuoteperheessä käytetty erityinen puuvillakuitu on kudottu sukan sisäpinnalle, jolloin se on suoraan ihoa vasten. Puuvillan luonnollisten ominaisuuksien vuoksi Cotton -sukat sopivat erityisen hyvin käyttäjille, joilla on herkkä iho. Cotton -sukkien sakenne ja materiaalit lisäävät käyttömukavuutta ja pitävät jalkojen lämpötilan miellyttävänä. Peittävä ja hienostunut ribbineulos.
Saatavana 3 perusväriä

Sigvaris James

JAMES – Active Masculine

Laatua ja tyyliä miehelle

JAMES -kompressiosukka edustaa täydellistä tyylikkyyden ja toiminnallisuuden yhdistelmää. Se sopii yhtä hyvin käytettäväksi töissä kuin vapaa-ajallakin. Vaimennettu pehmeä pohjaosa yhdistettynä hajua estävään sinkkiin pitää jalat virkeinä ja raikkaina tukalissakin tilanteissa. James -sukassa on suurempi ja leveämpi jalkaterä, hienostunut ribbineulos ja vahvistettu kantapää.

Sigvaris Specialities Traditional
Sigvaris Specialities Traditional

TRADITIONAL Specitialities

Paras lääketieteellinen teho

TRADITIONAL -sukkien ainutlaatuinen luonnonkumipohjainen kudos ja sen ylivertainen venymis- ja palautumiskyky takaavat parhaan mahdollisen kompressiohallinnan koko päiväksi. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus vakavien laskimovaivojen hoidossa. Traditional -sukat ovat oikea valinta myös korkeimmissa puristusluokissa. Traditional -sukassa on luja, kestävä rakenne ja se on hengittävä.
Saatavana 1 väri

Sigvaris Specialities Ulcer X
Sigvaris Specialities Ulcer X

ULCER X Specitialities

Säärihaavojen onnistunut hoito

SIGVARIS ULCER X -kit koostuu patentoidusta alussukasta sekä polvipituisesta legendaarisesta 2-kompressioluokan Traditional -hoitosukasta. Alussukkaa käytetään yksinään yöllä ja aamulla puetaan Traditional -sukka päälle. Pukeminen ja riisuminen on helpompaa alussukan liukkaan pinnan ansiosta.
Saatavana 1 väri

Maailman johtava hoitosukkien valmistaja – Sigvaris

Myymälässämme mittauspalvelu ilman ajanvarausta. Autamme ja opastamme sukan valinnassa.​