Tuotetietoa: Voidesarjat

Allpresan vaahtovoide sarja

Allpresan vaahtovoiteiden patentoitu koostumus ei tuki ihohuokosia, vaan sen kakasinkertainen verkko sitoo kosteutta sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Allpresanin sisältämä urea on elimistön aminohappojenpalamisprosessissa tuottama ainesosa, joka on tärkein osa elimistömme kosteuden tasapainottaja. Allpresan jalkahoitotuotteet eivät sisällä vettä kuten perusvoiteet ja normaalit kosteusvoiteet. Sen sijaan vaahtovoiteet sisältävät steariinihappoa ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Päivittäisessä käytössä Allpresan on edullinen jalkojenhoitotuote.

Allpresan – diabeetikoille

Kaikkia Allpresan -sarjan tuotteita voi käyttää diabeetikoille, mutta Diabetic-sarjassa on lisäksi erityisesti diabeetikoita hyödyttäviä ainesosia, kuten Madecassosidea, Pentavitinia ja mikrohopeaa. Madecassoside on tiikeriruohosta (Cella asiatica) saatu johdannainen, joka vähentää tulehdusta, stimuloi kollageenin muodostumista ja rajoittaa ihoa vaurioittavien entsyymien toimintaa. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että se edistää myös ihon paranemista. Joidenkin tutkimusten mukaan madecassosidesta voi olla hyötyä myös psoriaatikoille – todennäköisesti sen tuledusta vähentäväien ominaisuuksien takia.

Mikrohoean vaikuttavat partikkelit ovat hopeaioneja, jotka inaktivoivat bakteereja. Näiden ionien muodostuminen on todettu jännitemittareilla tehdyillä tutkimuksilla (äärittämällä jännitteestä riippuva virran kulku). Mikrohopea ei vahingoita ihon normaaliflooraa.

Pentavitin on patentoitu ja huipputehokas kosteuttaja. Sen rakenne on hyvin lähellä ihosta luonnostaan löytyvää hiilihydraattia. Pentavitin on eristetty kasveista saatavasta D-Glukoosista. Diabetic -tuotteet auttavat pitämään ihon kosteustasapainon, tukevat ihon suojakerrosta ja normaaliflooraa sekä helpottavat kutinaa ja vähentävät kovettumia. sopivat käytettäviksi myös varpaiden väleissä.

Vaahtovoide on nopeasti imeytyvä ja tahraamaton voidesarja. Se ei sisällä hajusteita eikä lisäaineita.

Footlogix vaahtovoide sarja

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä sekä lääketeollisuuden että jalkojenhoidon ammattilaisten mutta myös asiakkaiden kanssa.
Footlogix® perheen niin ammatti- kuin jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä.
Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Laufwunder voidesarja

Laufwunder on saksalainen laatusarja jalkojenhoitoon, jota on myyty Suomessa jo 30 vuoden ajan! Laufwunder tuotteet on kehitetty yhteistyössä jalkahoidon ammattilaisten kanssa. Menestyksekkään konseptin perustana ovat ihoystävälliset, tutkitut raaka-aineet ja kasviuutteista ja luonnontuotteista peräisin olevat vaikuttavat aineet. Hygieeninen alumiinituubi takaa hyvän säilyvyyden. 

Gamarde Sante luomusarja

Gamarde- tuotteet sisältävät kuuluisaa Gamard-lähdevettä, joka sisältää runsaasti parantavaa rikkiä! Sarjan tuotteilla saat miellyttävän, pehmeän ja puhtaan tunteen jaloille. Gamarde-luonnonkosmetiikkasarja perustuu dermatologisesti testattuun, runsaasti mm. rikkiä sisältävään Gamarde-les-Bains mineraaliveteen. Rikki on antioksidantti, joka toimii tehokkaana tulehdusten ehkäisijä sekä kipujen lievittäjä. Se rauhoittaa ärtynyttä kuivaa ihoa ja ylläpitää ihon terveyttä.
Gamarde-jalkahoitosarja on luomusertioitu, “Qualité France” -laatumerkillä Cosmebion sertifiointistandardien mukaisesti. Tämä sertifiointi takaa, että kaikki tuotteet on valmistettu luonnonkosmetiikkalain mukaisesti kasvikunnan raaka-aineista, jotka saadaan luonnonvaroja kunnioittavilta ja luonnonkosmetiikan kriteerejä noudattavilta luomutiloilta.
Raikkaat Gamarden tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita ja ovat 100% luonnonmukaisia.
Gamarde – tuotesarjaa valmistetaan Lounais-Ranskassa Jerodia Laboratoriossa. Ranskassa tuotesarjaa myyvät apteekit sekä luontaistuotekaupat.

100% luomujalkahoitosarja.