Tuotetietoa: Hoitavat jalkavoiteet

Allpresan vaahtovoide: Halkeileva ja kuiva iho

Kantapäiden liikasarveistumia pehmitetään ja halkeilua ehkäistään rasvaushieronnalla jalkojen pesun jälkeen. Halkeamat kantapäissä ovat väylä pöpöille ja usein myös hyvin kipeitä. 

Oikeat tehovoiteet jalkojenhoidon ammattilaiselta auttavat omahoidossa. Kosteutta tehokkaasti sitovaa ja kuivaa ihoa pehmittävää ureaa sisältävien voiteiden käyttö on useasti tehokkaampaa kuin perusvoiteiden. Halkeilevalle iholle tarvitaan enemmän ureaa ja kuivalle taas hieman vähemmän. 

Allpresan vaahtovoide on nopeasti imeytyvä ja tahraamaton voidesarja. Se ei sisällä hajusteita eikä lisäaineita.

Allpresan 7: Jalka- ja kynsisieni

Allpresan 7 – sarja on jalka- ja kynsisienen hoitoon tarkoitettu vaahtovoide ja tincture, jotka sisältävät clotrimatzolia, tehokasta sienikasvuston tappajaa, ja muita hoitavia aineita. Tuotteet eivät sisällä väri- eikä säilöntäaineita.

Iloiset Varpaat-sarjasta löytyy eri vaihtoehtoja kynsi- ja jalkasienen ennaltaehkäisyyn ja desinfiointiin.

Allpresan vaahtovoide 5: Hikoilevat jalat

Jalkadeodorantit poistavat jalkahien hajun, mutta eivät hikoilua. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Niitä suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden tuotteiden kanssa. 

Allpresan vaahtovoide nro 5 vähentää hikoilua samalla kun hoitaa ihoa. Peusekin tehokylpy taas vähentää esim. murrosiän aiheuttamaa jalkojen liikahikoilua.

Katso myös tehohoitoa HIKOILEVILLE JALOILLE hinnastosta.

Gamarde luomusarja

Gamarde- tuotteet sisältävät kuuluisaa Gamard-lähdevettä, joka sisältää runsaasti parantavaa rikkiä! Sarjan tuotteilla saat miellyttävän, pehmeän ja puhtaan tunteen jaloille. 

100% luomujalkahoitosarja.