Tuotetietoa: Erikoisvoiteet

Laufwunder Lipidbalm

Sisältää korkealaatuisia ceramideja muodossa, joka parhaiten vastaa ihon omaa lipidipuskuria. Afrikkalaisen Karite’puun sheavoi vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja kosteuttaa. Panthenol ja bisabol rauhoittaa.

Päivittäin käytettynä ihon kunto paranee ja vastustuskyky kasvaa.

Sopii myös diabeetikoille.

Laufwunder Sensitivbalm

Sopii erityisesti herkän ja ekseema-alttiin ihon hoitoon sekä hermostoperäisten iho-oireiden (neurodermatosis) hoitoon ekseemavaiheen tasannuttua. Sisältää mikrohopeaa ja ceramideja.

Allpresan Diabetic

Allpresan diabetic vaahtovoide on lääkinnällinen tuote, jota käytetään diabeetikon jalkojen kuivan ja herkän ihon erikoishoitoon. Vahvistaa ihon suojaustoimintoa hengittävällä, kaksiuloitteisella suojaverkolla ja ehkäisee sekä ihoinfektiot että haavaumat.

Sopii hyvin käytettäväksi myös varpaiden välissä. Imeytyy nopeasti jättämättä epämiellyttävää rasvapintaa iholle. Sukat ja tukisukat voidaan pukea heti käytön jälkeen.

Allpresan 1, haavaiselle iholle

Vaahtovoide sisältää ihoa vahvistavia aineita ilman kuorivaa ureaa. Se on tarkoitettu herkästi rikki menevälle iholle, esimerkiksi säärihaavojen ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon.

Otsonoitu kosteusvoide

White Swan -kosteusvoiteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, erityisesti kroonisiin iho-ongelmiin. Voiteet imeytyvät hyvin eivätkä ärsytä ihoa. Voiteiden sisältämä luonnollinen betaiini helpottaa ravinteiden pääsyä soluihin ja toimii siten myös solujen elvyttäjänä ja eräänlaisena nuorentajana.