Kinttupiste-info [email protected] 045 861 1509 Näytä kartalla

Skinners paljasjalkasukat

Paljasjalkasukilla verratonta käymisen luontaisuutta

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Pesukoneessa pestäessä paljasjalkatossut kannattaa kääntää ympäri, laitta pesupussiin ja käyttää pesukoneen hienopesuohjelmaa.

Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g, joten ne on helppo heittää mukaan taskuun tai repun pohjalle silloin kun tarvitset varakenkiä. Tossut kulkevat mukana rullaluistellessa, jolloin kauppaan on helppo piipahtaa kesken rullalusitelulenkin.

Työmatkalaisten käsimatkatavaroihin ei enää tarvitse mahduttaa salikenkiä hotellien kuntosalia varten, vaan Skinnersit rullautuvat mukaan pienessä paketissa.

Huomioiden eurooppalaisen tuotannon, korkealaatuiset materiaalit, tarkat valvonnat sekä monipuoliset käyttötarkoitukset, Skinnersin sukkakengät ovat yksi seuraavista vallankumouksellisimmista tuotteista, mitä kenkä- ja sukkateollisuuden alalla tullaan seuraavina vuosina näkemään.

Näytetään kaikki 2 tulosta